Süreyya Nihat Oral Ortaokulu

WEB https://snoortaokul.meb.k12.tr
Adres : DÖŞEME MAH. 60022 SK. NO2 SÜREYYA NİHAT ORAL ORTAOKULU SEYHAN / ADANA
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılâpları Doğrultusunda, Kültürel Değerlerle Değişimi Bütünleştirerek Geleceğe Güvenle Bakan, Özgün ve Önder Eğitim Öğretim Kurumu Olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarına Bağlı, Geleceği Bugünden Şekillendirme Sorumluluğuna Sahip, Çağdaş Uygarlığın Yapıcı, Yaratıcı ve Seçkin Ortağı Olan Bireyler Yetiştirmek İçin Varız.
BAŞARILAR : Okulumuz her türlü sportif ve kültürel başarılara abone olmuş durumdadır.Her Eğitim Öğretim Yılında yapılan tüm yarışmalara ortak bir hedefle katılarak diğer okullardan daha üstün bir şekilde sonuca gitmesini bilmiştir.

Isınma : klima
Servis :
Ulaşım : Adana Merkez ilçelerine gelen ve giden tüm araçların geçiş yaptığı bir yerdedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merkez Seyhan İlçesinde bulunmaktadır. Adana Seyhan Belediyesi´ne çok yakındır...Çifte Minare Camii çaprazındadır. Seyhan İlçesi Türkiye´nin en büyük ve kalabalık ilçelerindendir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :